Inschrijfformulier

Informatie voor inschrijven van nieuwe patiënten. Per 15 November 2015 is de praktijk GESLOTEN voor nieuwe  patiënten  m.u.v. mensen die gaan samenwonen/trouwen met mensen die ingeschreven staan in de praktijk en in ons werkgebied wonen.

Bent u verhuisd naar de Oudorperpolder of nabije omgeving, dan kunt u bij de assistente informeren of u zich bij ons in de praktijk kunt inschrijven. U moet altijd eerst met de assistente overleggen of u zich kunt laten inschrijven!

Dr. Koolbergen werkt samen met Dr. M. Brouwer-Appelman (werkzaam op maandag) en Dr. Koolbergen leidt huisartsen op die hun specialicatieopleiding tot huisarts bij het AMC volgen. Het is niet vanzelfsprekend dat u alleen bij dr. Koolbergen een afspraak kunt maken.

Wij nemen onderling van de huisartsen Doeven, Kemper en Oldenburg geen patiënten over. Bent u niet tevreden over uw huidige arts, bespreek dit eerst met uw arts zelf. Meestal komt u er samen wel uit.

Als u contact heeft gehad met de assistente en u kunt zich inschrijven bij ons in de praktijk, dan kunt u het inschrijfformulier, die als bijlage hieronder toegevoegd is, uitprinten en volledig invullen. Lees de formulieren goed door, zodat alle gegevens die wij nodig hebben juist worden ingevuld. Dit bespoedigt uw inschrijving.

Als u het formulier volledig heeft ingevuld, dan kunt u dit samen met uw dossier(s), kopie identiteitsbewijs en kopie zorgpasje inleveren bij de assistente tijdens de openingstijden van de balie.

Inschrijfformulier