Verhuizen, naar andere huisarts

Als u verhuist naar een adres dat buiten onze regio valt, dan moet u zelf een nieuwe huisarts zoeken bij u in de buurt en zich daar laten inschrijven. Het is verstandig dit op tijd te regelen, zodat u bij klachten direct uw nieuwe huisarts kunt raadplegen.

Wij kunnen uw medisch dossier alleen doorsturen naar uw nieuwe huisarts als u hiervoor een toestemmingsformulier ondertekent. Dit formulier kunt u bij de assistente ophalen (tijdens de openingstijden van de balie) of u kunt het formulier zelf via deze website uitprinten. Hieronder kunt u het kopje "Verhuisformulier" hiervoor aanklikken.

Het formulier kunt u persoonlijk afgeven bij de assistente (tijdens de openingstijden van de balie) of u kunt het naar ons opsturen. Zorgt u er dan wel voor dat alles juist is ingevuld, anders kunnen wij uw dossier niet doorsturen.

Voor uw nieuwe huisarts is het misschien noodzakelijk om te weten welk computersysteem wij gebruiken, dit is OMNIHIS scipio. Ook willen wij graag weten welk computersysteem uw nieuwe huisarts gebruikt. Dit om het evt. electronisch versturen makkelijker te maken. 

Verhuisformulier